Få styr på dit hjem ved hjælp af opmagasinering

For mange er sommeren den bedste periode til at få styr på deres hjem. Over vinteren har man fået samlet en masse genstande sammen, som man slet ikke har brug for. Det kan være køkkenskabe, som i dag er proppet med mærkelige køkkenmaskiner, som man bare måtte have, da man så dem. Nu kan man pludselig ikke huske, hvorfor man var så begejstret, da man fik øjnene på den for første gang.

Sådan kan du gennemgå hele dit hjem og tænke over, hvad det lige var, at du tænkte. Vi anbefaler altid, at du gennemgår alt, du ejer, med kritiske øjne:

Opmagasinering hos BOXIT

 • Hvornår brugte jeg sidst dette?
 • Hvorfor købte jeg det?
 • Har jeg brug for det i fremtiden?

Ja, med tre simple spørgsmål, burde du kunne få ryddet godt ud i alt det rod, som du har anskaffet dig. Måske var du for træt til at få styr på alt det sidste sommer, så det kan være alt muligt for flere generationer.

Måske har de overfyldte køkkenskabe fået dig til at overveje, om det måske også er tid til at finde noget større at bo i. Ofte behøver du ikke bo et nyt sted. Du skal i stedet gøre brug af effektiv opmagasinering.

Det er ikke sådan, at du behøver at smide alt ud. Ofte kan du benytte muligheden for et self storage lagerrum til en god pris. Her kan du gemme alt det, som kun benytter nogle gange.

Gennemgå alt dit tøj

Især dit tøj er en kæmpe synder og mange mennesker har købt langt mere tøj, end de nogensinde kan bruge. Måske er du sådan en person, som har gemt tøj siden din ungdom. Her er det tid til at skifte dit tøj ud.

Tøj, som du kun benytter nogle gange, kan du sende i opbevaring. Det kan være, hvis du ikke går i jakkesæt til dagligt, så kan du ligeså godt sende det til opbevaring. Især i dag hvor du får det til en god billig pris. Så er der ingen undskyldning for at have det i sit hjem længere.

I stedet kan du få helt styr på dit hjem, så du kan gå vinteren i møde med god samvittighed.

Alle skabe skal tømmes

Uanset hvor du har skabe henne, så gælder der altid den samme regel. Tøm dem og find ud af, hvad der skal gemmes fra dem. Her vil du opdage, at du kun behøver gemme en tredjedel, smide en tredjedel ud og sende en tredjedel til opmagasinering.

Mange af nået til et punkt hvor de slet ikke kan overskue at åbne deres køkkenskabe og det er det første, som du skal sørge for at få styr på. På den måde er du allerede kommet langt og hvis du kun vælger at få styr på to områder denne sommer, så bør det være dit tøj og alle dine skabe.

Så kan du vente med alt det andet til næste sommer, eller når det bliver forår.

Byer med mulighed for at leje et depotrum til opmagasinering

 • Hjørring
 • Nørresundby
 • Aalborg
 • Risskov
 • Aarhus
 • Brabrand
 • Kolding
 • Esbjerg
 • Odense

Skriv et svar