Start din virksomhed på et kontorfælleskab

Selvom du gerne vil have en kæmpe virksomhed en dag, så bliver du nødt til at starte et sted. I sidste ende er det markedet, som afgør, hvor stor din virksomhed bliver. Derfor skal du starte et sted, hvor du giver din virksomhed de bedste betingelser for at vokse.

Fremfor at finde et dyrt kontorleje selvom du måske allerede har et par ansatte, hvorfor starter du ikke i stedet på et kontorfælleskab. På den måde vil din virksomhed indgå i et samarbejde med andre mennesker og I vil blive tvunget til at netværke. Det er især godt, hvis det er noget, som I gør dårligt, da I vil lære det, fordi I ikke har andre muligheder.

Start din virksomhed med at være fleksible

Mindre virksomheder har en kæmpe fordel i forhold til store virksomhed. De kan på ingenting ændre kurs og bevæge hele virksomheden i en helt anden retning. Derfor er det en god idé at starte din virksomhed på et kontorfælleskab fremfor at finde et kontor til leje.

Et kontor vil ofte være en dyrere løsning og den giver virksomheden mindre fleksibilitet. Hvis du har en virksomhed på et kontorfælleskab, så kan du hurtigt op- og nedjustere den alt efter, hvordan det går.

I starten er det rart, hvis du kan ansatte fire den ene måned for kun at have to ansatte den næste måned. Det vigtigste for en lille virksomhed er, at I har fleksibilitet til hele tiden at ændre jer.

Start i flere byer

En anden kæmpe fordel ved et kontorfælleskab er, at I kan starte op i flere byer på samme tid. På den måde kan I også ansætte bredt i hele landet. Der er ikke særlig mange danske virksomheder, som udnytter, at de kan ansatte i hele landet, fordi det er så vigtigt for dem at alle er samlet det samme sted.

Hvis du kan sætte dig udover det, så har du en kæmpe fordel i forhold til dine konkurrenter. På den måde kan du ansatte i Hjørring, Aalborg, Aarhus, Kolding, Esbjerg og Odense på samme tid. Det gør også, at du har lettere ved at få gode ansatte, da de bare skal arbejde på deres eget lokale kontorfælleskab.

Du kan stort set altid finde disse steder til en billig og god pris. Så din virksomhed kan virkelig komme langt på at starte på denne måde og så kan I altid udvide med et eller flere kontorer i hele landet.

Men i første omgang er i bedre stillet med at være på et kontorfælleskab eller endda flere. Hvis I placerer jeres ansatte på flere kontorer, har I også adgang til flere kunder. Det er en utrolig let måde at netværke på, som der nærmest ikke er nogen der benytter. Det skyldes, at de hellere vil have virksomheden samlet, men det er ikke altid den bedste strategi for en virksomhed, som gerne vil have en masse kunder. Her kan I sagtens prøve at sprede jeres kunder og se, om det giver mere for jeres virksomhed.

Aalborg og Esbjerg er gode byer at starte virksomheder i. Få fat i en god Revisor i Aalborg her

Skriv et svar