Steder til opbevaring

Fordelen ved at bo i et hus er, at du har langt mere plads til opbevaring. Du har måske en kælder eller et loft, som du allerede bruger som opbevaringsrum. Men det er ikke nødvendigvis en særlig god metode, fordi din kælder og loft ikke har god udluftning.

Det er grunden til, at du bliver nødt til at smide tøj ud, som har ligget på dit loft i flere år. Hvis du havde benyttet et firma til at stå for opmagasinering af dit tøj, så ville det ikke have lugtet.

Vi vil anbefale, at du sender følgende genstande til opbevaring:

  • Tøj
  • Møbler
  • Dyner
  • Gardiner
  • Bøger

Du kan stort set kun have noget på loftet, hvor du ikke ender med at få lugt i det. Det er grunden til, at du aldrig bør have dit vinter- eller sommertøj på loftet. For det er nærmest ingen af os, som har et lækkert loft med god udluftning.

Du kan opbevare din værktøjskasse derhjemme, for det er underordnet, hvordan den lufter.

Opbevaring i alle byer

Det gode er, at du i dag finder opbevaring i alle danske byer. På den måde kan du finde noget, som er tæt på dig til en billig pris. Det er underordnet, om du bor i Esbjerg eller Aalborg, da du finder opbevaringsrum disse steder.

Da du ikke har daglige genstande, som værktøj, til opbevaring, så er det ikke super vigtigt, at du finder et sted tæt på. Du kunne sagtens vælge nabobyen eller det sted, hvor din familie bor. På den måde kan du gøre en hel dag ud af at skifte alt dit vintertøj til sommertøj. Eller hente dine kufferter fordi du skal på ferie.

Selvom du bor i hus, bliver du glad for at få et godt sted at opbevare alt, hvor du risikerer, at det tager lugt til sig. Når vi anbefaler, at du også opmagasinerer bøger, skyldes det, at de ofte går i stykker på et loft eller i en kælder.

Se mere om hvad der sker i Esbjerg her.

Er en kælder bedre end loft?

Det er svært at sige, om et loft eller en kælder et bedste til opbevaring. Begge har deres fordele og ulemper. F.eks. har der været oversvømmelser i mange danske hjem de sidste par år og her er din kælder nok det værste sted, at du opbevare alle dine minder.

Mange oplever, at de bliver nødt til at smide alt ud efter en oversvømmelse, fordi der går mug i det hele. Det er en lugt, som nærmest er umulig at slippe af med igen.

På samme tid kan et loft også ende med at lugte fælt, da der sjældent er god udluftning og det har kæmpe skiftende temperatur på et loft. Om sommeren bliver det ekstrem varmt deroppe og om vinteren bliver det koldt. Det er de færreste, som har et loft med et godt indeklima, fordi vi isolerer på selve loftet for at holde på varmen og kulden til resten af vores hjem

Vi passer ikke på selve loftet, medmindre vi bruger det og så bør du alligevel ikke benytte det til opbevaring.

Skriv et svar